Tänään oli aikas köhh päivä, koulussa ihan jees, kaveri kippas broilerit broilerikeittoon köksässä, vaikka ei pitäny koska toinen kaveri on allerginen, opettajamme huusi x), me yritettiin joukolla puolustaa kaveria. Tehtiin runebergin torttuja, meil oli aika löysiä, koska ei ollu kananmunia eikä kermaa. Mä väsäsin vähän ylipaksua tomusokeritahnaa.

Olin kaverini kanssa, mentiin ostaan karkkia vaikka köksänope oli just saarnannu terveellisistä elämäntavoista, ja sit pelattiin quitar hero 3:sta ja katottiin telkkarii. Menin vpk:hon (jos joku ei tiedä, se tarkoittaa vapaaehtois palokuntaa), meille tuli jotkut Paussin työntekiät pitään luentoa päihteistä, Paussi on siis se sosiaalityöpaikka, mihin  voidaan viedä juopuneita nuoria yöpymään, voidaan ratkoa perheriitoja, perheväkivaltaa yms. Kesti tunnin. Tylsää oli. Sit menin kotiin ja mulla meni tunti että sain tehtyä 3 matikan tehtävää xD. Nyt osoittaakseni teille kuinka "viisas" olen, niin luettelen ilmastonmuutokseen liittyen asioita:
- Joka vuosi sademetsiä tuhotaan 3%, vapautunut tila käytetään soijan viljelyyn, jota käytetään mm. kasvisyöjien ja allergikkojen ruoassa.
- Joka (olisiko ollut, sori en muista tarkkaan) kolmas kuolee Suomessa tupakkaan, joten monen ihmisen täytyy polttaa, älkää viitsikö, se on terveydelle haitallista ja se saastuttaa.
- Öhh, anteeks aivot on pullahumalassa kun lähisiwas oli jotkut törsäyspäivät. En muista.